THE FIVE FAVO TUNES OF DJ/PRODUCER ROBERT ABIGAIL

Robert Abigail is een Belgische DJ/Producer met Nederlandse roots, die verschillende hits op zijn naam heeft staan. De bekendste zijn: Mojito songMerenqueGood Times en MeneandoGo DownLa Calavera en Stay Away.

Benieuwd bij welke track deze DJ een bepaalde emotie heeft, of welk drankje hij totaal niet lust.

Check dan nu Robert Abigail’s Five Favo Tunes:

#1 Sky and Sand

Klinkt misschien wat voor de hand liggend, want ik denk dat iedereen wel een herrinering heeft aan deze plaat. Los van het feit dat deze track schitterd in zijn eenvoud, is het natuurlijk een geniale plaat. Ik durf deze wel eens te draaien als afluiter tijdens mijn sets op festivals.Een emotionele band heb ik er ook wel mee, omdat deze track is gedraaid op de begrafenis van een goede vriend. Maar ook denk ik terug aan ondergaande zonnen op Ibiza. Met andere woorden, een veelzijdige plaat, met veelzijdige emoties!


2# Hold Me Through This

Is het arrogant om een plaat van jezelf te kiezen? Haha, allesins niet zo bedoeld!Maar mijn laatste release heeft natuurlijk wel degelijk een betekenis, nu we al twee jaar onze job niet meer normaal kunnen uitvoeren, ik bedoel, in twee jaar tijd hebben we in Belgie precies 6 weker ons beroep kunnen uitvoeren. Dat is niet alleen te belachelijk voor woorden, maar het weegt ook zwaar door natuurlijk. De titel ‘Hold Me Through This’ spreekt voorzich, maar ik stel voor dat jullie even de tijden nemen om het nummer ook te beluisteren, want al mijn frustratie zit er in, haha.


3# If I lose myself

Absoluut mijn feelgood festival fav! Tijdens de zomermaanden nog altijd in mijn sets op warme dagen. Ik word hier gewoon heel blij van, die opbouw.. de drop.. dit is voor mij festival! Ik zet dit nummer ook geregeld thuis op, even lekker wegdromen en terugdenken aan Tomorrowland bijvoorbeeld. 


4# Mojito Song

Hier kom ik eigenlijk niet onderuit, ik kan het nummer niet meer horen, hahaha. Maar kan ook niet ontkennen dat ik er niet heel veel aan te danken heb, het is tenslotte de kick-off van mijn carriere geweest wereldwijd. Zelf als lust ik het niet… haha


5# Hey Hey

Dit is zo moeilijk he. Hoe kun je een dj nu vragen om 5 platen uit te kiezen, kan er nog wel 100 opnoemen, hahaOk, ‘Hey Hey’ van Dennis Ferrer blijft natuurlijk ook een topper. Ik draai deze nog steeds wel eens bij lange sets, maar moet vooral denken aan mijn residency uit 2008. Ik draaide toen vast in een club in Rotterdam en als deze plaat, tussen 23 en middernacht, voorbij kwam.. was de avond begonnen. Vuurwerk, shotjes, iedereen klaar voor de rest van de nacht. Heerlijk!


Wat kun je van mij nog verwachten?Ik heb vorige een nieuwe club track uitgebracht, Hold Me Through This. Deze krijgt super veel support van de radio’s en collega’s. Er liggen nog 4 singles klaar om gereleased te worden, ik heb niet stil gezeten tijdens al het gedoe.Verder loopt de zomer agenda goed vol met de grote festivals. Dus hopelijk gaan die ook allemaal door. Tours in het buitenland staan voorlopig nog on hold, dat komt wel!


VOLG ROBERT ABIGAIL OP

INSTAGRAM

FACEBOOK

YOUTUBE

SOUNDCLOUD


Bekijk ook onze eerdere DJ livestream van Robert Abigail