THE FIVE FAVO TUNES OF DJ/PRODUCER LE BLANC

Le Blanc heeft over de hele wereld opgetreden voor duizenden fans. Deze zanger (Replay), DJ, Producer, Event organizer is werkelijk een duizendpoot in de muziekindustrie.

Benieuwd bij welke track deze alleskunner lekker zit te chillen, of welke Nederlandse volks held hij soms ook gewoon draaid?

Check dan nu Le Blanc’s Five Favo Tunes”

#1 Back To Life – Croatia squad

Ik ben ook zanger en ik hou van goeie remixen van origineel gezongen tracks. Vooral als ze de energie toevoegen die op een dansvloer tot goed zijn recht komt, en zonder dat je herkenbaarheid van het origineel verliest.Deze track is daar een goed voorbeeld van. Ik draai het al jaren en ik verveel er nog steeds niet van! Top Track en lekker funky!


#2 If Everything Went My Way – ROOG, Earth n Day

Ik vind eigenlijk het meeste wat ROOG doet mooi! Ben eigenijk gewoon fan van die man. haha. Zijn producties hebben vaak die soul vibe die ik erg kan waarderen. Mooie track ook buiten de dansvloer met een positieve boodschap.


#3 Move Out Of My Way – Shermanology, Dennis Quin

Ook releases van deze vrienden van me heb ik altijd hoog staan. Dan heb ik het over Shermanology! Ze zijn altijd bezig aan t ontwikkelen et hun sound maar het blijft toch herkenbaar Shermanology. Love it! Deze club banger is een echte floorfiller. Draai het ook graag maar ook lekker wanneer ik in m’n eentje in de auto ben aan t chillen op de snelweg onderweg naar huis na een optreden.


#4 It’s Time To Get Up! – Le Blanc, K3Y5HIFT3R

Positieve vibes zijn voor mij heel belangrijk en dat wil ik ook uit stralen met mijn track maar ook met mijn eigen producties. Een van mijn eigen releases mag in deze top 5 niet ontbreken. Hier een samenwerking met K3Y5HIFT3R. Check it out!


#5 Taking it Easy – Goodluck

Er is geen lekkerdere cooldown voor mij dan deze. Lekker chill na alle beukende beats. Dan staat deze op repeat. Maar voor hetzelfde geld draai ik dan een Tino Martin ( Zij Weet Het).haha…mijn smaak gaat soms alle kanten op. Dat komt omdat ik niet aan genres gebonden ben maar ik hou van goede tracks of songs ongeacht genre! i just love music! Peace


VOLG LE BLANC OP

INSTAGRAM

FACEBOOK

Bekijk ook onze eerdere DJ livestream van Le Blanc